| | İletişim
Şu anda
0
kişi King oynuyor!
HEMEN KİNG OYNA!
King Oyna King Nasıl Oynanır? Kingde Ceza Sistemi King İpuçları
King Oyna

KİNG Oyna

King Oyununda kazanmanın yolu: Şans, Hafıza, Taktik ve Tecrübe'den geçer! Online King'in adresi Oyuncu.com'da işi bilen oyuncularla rekabet keyfi!

King Oyna, Kozları al ve Cezadan kurtul! King nam-ı diğer Rıfkı Oyunu ile heyecanlı King masaları sizi bekliyor! King oyununda amaç: Koz oyunlarında en fazla eli, ceza oyunlarında ise en az cezayı alıp en fazla puanı toplamak. Oyuna King Partisi denir. King Cezaları: El Almaz, Kupa Almaz, Erkek Almaz, Kız Almaz, Rıfkı ve Son İki'dir. Eşli King, Balayı Kingi, Üç Kişilik King ve kozcu gibi terimleri öğrenmek istiyorsanız Sıkça Sorulan Sayfaları ziyaret ediniz. King Oyunu Oynamak için sağ kolondaki Hemen Oynaya basın!

şu anda oyun oynayan9.055 kişi
_My-LaST-DReaM_ : Sen bana aklımla, başım arasındaki mesafe kadar yakınsın   -    _My-LaST-DReaM_ : Kokusuna aşık oldugun insandan nasıl nefret edebilirsin ki.   -    Degerli-Onur : BÜYÜKDERELİ BABANIZA ALLAHTAN RAHMET SİZLERE SABIR DİLİYORUM BAŞINIZ SAĞ OLSUN   -    __--RuyaLaRimDaSin-- : İnsan geride bıraktıklarını özler, sahip olduğundan sıkılır, ulaşamadığına tutulur. Genelde ulaşılmaz olan hep aşk olur...!.piSKooooo   -    __--RuyaLaRimDaSin-- : 1 gün bana soracaksin ben mi dünya mi diye.Ben dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksin ama biImeyeceksinki benim bütün dünyam SENSIN!    
Salon Adı
Doluluk
Puan Limiti
EHLİKİNGCAFE
YÜKSEK PUAN KAZANDIRAN SALONUMUZA HOŞGELDİNİZ..........İYİ OYUNLAR..........
0/200
10000
MarinaVIP
33/150
30000
Kız almaz
14/150
0
Rıfkı Defol
0/150
0
Demli Çay
0/150
15000
King Puan Tablosu
1 . x2kare 975
2 . karatas33 820
3 . arslan19681 800
4 . talek 800
5 . tomarza380 725
6 . 1820234711 675
7 . kucukakca 650
8 . ascam 625
Kankalar
0/150
3000
Son İki Sevenler
0/150
0
King Kong
0/150
0
EHLİKEYFLER CLUB
0/150
0
Paylaş
King Nasıl Oynanır?
KİNG NASIL OYNANIR, KURALLARI NEDİR? King oyunu iki ana bölüm altında (koz ve ceza) sıra ile seçerek oynanır. Oyunun ceza bölümünde el almaz, kupa almaz, kız almaz, erkek almaz, son iki almaz ve rıfkı almaz başlıkları ile bulunan ayrı amaçları olan eller oynanır. Koz kısmı ise sırası gelenin tercih ettiği koz üzerinden en fazla eli almak esasına dayanarak oynanır. Ceza kısmında başarısız olan her el oyuncu puanından düşülür. Koz bölümünde alınan her el için puan eklenir. Oyunun ilk dört elinde ceza grubundan eller seçilmesi mecburidir. Her oyuncu 2 koz 3 ceza eli seçer. Oyun toplam 20 el sonra biter.
OYUNA NASIL BAŞLAYABİLİRİM? Oyuna başlayabilmek için, masadaki dört kişinin de ‘hazırım’ düğmesine basması yeterli olacaktır.
CEZA GRUBUNDAKİ OYUNLARIN AMACI NEDİR? Ceza bölümündeki oyunların her birinin farklı bir amacı ve ceza puanı vardır.
EL ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden hiç kağıt almamaya çalışır. Alınan her el 50 puan ile cezalandırılır.
KUPA ALMAZ NEDİR? Oyuncular kupa serisi kağıtları almamaya çalışırlar. Alınan her el 50 puan ile cezalandırılır.
KIZ ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden Q (kız resimli) tipi kağıtları almamaya çalışırlar. Alınan her el 100 puan ile cezalandırılır.
ERKEK ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden J ve K (erkek resimli) tipi kağıtları almamaya çalışır. Alınan her el 60 puan ile cezalandırılır.
SON 2 ALMAZ NEDİR? Oyuncular oynanan elin son 2 turunda kağıt almamaya çalışır. Alınan son iki elden her biri 180 puan ile cezalandırılır.
RIFKI ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden Kupa papazını almamaya çalışır. Alınan papaz 320 puan ile cezalandırılır.
KOZ GRUBU NASIL OYNANIR? Oyunun amacı elinize dağıtılan kağıtlara göre o turda mümkün olduğunca çok el kazanmaktır. Masaya atılan kağıtların en büyüğünü süren ya da oynanan seriden kağıdı olmadığı için koz oynayan kişi eli alır. Oyuncular yere direkt olarak koz atamazlar. Koz oynamaya başlamak için oyunculardan herhangi birinin başka bir seriden olan kağıda koz atması gerekir. Eğer masaya koz oynanmışsa ve oyuncunun elinde koz kalmamışsa istediği kağıdı atabilir.