| | İletişim
Şu anda
13
kişi King oynuyor!
HEMEN KİNG OYNA!
King Oyna King Nasıl Oynanır? Kingde Ceza Sistemi King İpuçları
şu anda oyun oynayan8.518 kişi
-_-BEYAZ-_-SAHIN-_- : http://yalnizsenfm.blogspot.com.tr/ YALNIZ SEN OKEY SALONU TUM OGRETMEN ARKDSLRIMIMN OGRETMENLER GUNUNU KUTLARIM SAGLIK VE HUZUR DOLU OLRSNZ   -    -_-BEYAZ-_-SAHIN-_- : BEYAZ SAHIN GERI DONDU SEVGILI DOSDLARIM YALNIZSEN OKEY SALONU SIZ DOSDLARMIZIN HIZMETINDEEEE TUM GUZEL DOSDLRIMI BEKLIYRUMMMYALNIZ SENNNN   -    -_-BEYAZ-_-SAHIN-_- : http://yalnizsenfm.blogspot.com.tr/ YALNIZ SEN OKEY SALONU TUM DOSDLRIMI BEKLIYRUMM SIZLER ICIN ACILDI BU SALONNN YALNIZ SEN DOSLUK BURADA   -    -_-BEYAZ-_-SAHIN-_- : http://yalnizsenfm.blogspot.com.tr/ YALNIZ SEN BENI SEVENLER BENIMLE OLACAK INANIYORUM SIZLERE SEVGILI DOSDLRIMMM YALNZZZ SIZ DOSDLRIMMMMMM   -    -_-BEYAZ-_-SAHIN-_- : http://yalnizsenfm.blogspot.com.tr/ YALNIZ SEN BENI YALNIZ BIRAKMYAN SEVGILI DOSDLARIMA SONSUZ TESEKKR EDERIM IYIKI VARSINZZZZZ DOSDLRRRRRRR   -    -----mustafa----- : MUSTAFA.ATATÜRK ONUR SALONU.ULU ÖNDERİMİZ G:MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜMÜZÜN RUHU SATOLSUN:BİR MİLETİN GELECEĞİ İCİ EĞİTİM ÖNEMLİ OLUP    -    -----mustafa----- : BU EĞİTİM İÇİN MÜCADELE EDEN BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLUYORUZ BASARILAR DİLİYORUZ:ATATÜRK ONUR SALONU MUSTAFA   -    KUM_FiRTINASI : ÜNAL ABİ OĞLUNA ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANİ CENNET OLSUN NUR İÇİNDE YATSİNN YEĞENİMİZ KUM FİRTİNASİ AİLESİ VE AHMET GÜZEL   -    _MiDO_ : BEN KİMSEYİ NE KENDİMDEN ÜSTÜN GÖRDÜM NEDE ALT SINIFINDA GÖRDÜM BEN MİDOYUM KİMSEYİ KISKANACAK KADAR KENDİMİDE BASİT GÖRMEDİM GÖRMEMDE ASLA   -    _MiDO_ : MİDO OLARAK ABİLERİME ABLALARIMA KARDEŞLERİME DOSTLARIMA SAYGILARIMI SUNARIM--ÇOCUK DEGİLİM Kİ KISKANAYIM SADECE KIRIK OLUR KALBİM O KADAR   -    SaRILUmutLaRInA : ÖZGÜN MÜZiGiN TEK ADRESi^^^http://devrimmfm-germany.tr.gg/^^^http://devrimmfm-germany.tr.gg/^^^http://devrhttp://devrimmfm-germany.tr.gg/^^^   -    _LODOS__ : II_GöNüL_DoSTLaRı_II II_GöNüL_DoSTLaRı_II II_GöNüL_DoSTLaRı_II II_GöNüL_DoSTLaRı_II II_GöNüL_DoSTLaRı_II II_GöNüL_DoSTLaRı_II I   
Salon Adı
Doluluk
Puan Limiti
EHLİKİNGCAFE
YÜKSEK PUAN KAZANDIRAN SALONUMUZA HOŞGELDİNİZ..........İYİ OYUNLAR..........
5/200
25000
Kız almaz
5/150
0
Son İki Sevenler
3/150
0
Rıfkı Defol
0/150
0
Demli Çay
0/150
15000
King Puan Tablosu
1 . AYDOST64 9.100
2 . yg3 8.060
3 . hatice48 5.880
4 . nagehan35 5.850
5 . ANADOLUEFES 5.545
6 . jove 5.530
7 . suat9112 5.250
8 . jenkar 5.225
Kankalar
0/150
3000
King Kong
0/150
0
MarinaVIP
0/150
30000
Paylaş
King Nasıl Oynanır?
KİNG NASIL OYNANIR, KURALLARI NEDİR? King oyunu iki ana bölüm altında (koz ve ceza) sıra ile seçerek oynanır. Oyunun ceza bölümünde el almaz, kupa almaz, kız almaz, erkek almaz, son iki almaz ve rıfkı almaz başlıkları ile bulunan ayrı amaçları olan eller oynanır. Koz kısmı ise sırası gelenin tercih ettiği koz üzerinden en fazla eli almak esasına dayanarak oynanır. Ceza kısmında başarısız olan her el oyuncu puanından düşülür. Koz bölümünde alınan her el için puan eklenir. Oyunun ilk dört elinde ceza grubundan eller seçilmesi mecburidir. Her oyuncu 2 koz 3 ceza eli seçer. Oyun toplam 20 el sonra biter.
OYUNA NASIL BAŞLAYABİLİRİM? Oyuna başlayabilmek için, masadaki dört kişinin de ‘hazırım’ düğmesine basması yeterli olacaktır.
CEZA GRUBUNDAKİ OYUNLARIN AMACI NEDİR? Ceza bölümündeki oyunların her birinin farklı bir amacı ve ceza puanı vardır.
EL ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden hiç kağıt almamaya çalışır. Alınan her el 50 puan ile cezalandırılır.
KUPA ALMAZ NEDİR? Oyuncular kupa serisi kağıtları almamaya çalışırlar. Alınan her el 50 puan ile cezalandırılır.
KIZ ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden Q (kız resimli) tipi kağıtları almamaya çalışırlar. Alınan her el 100 puan ile cezalandırılır.
ERKEK ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden J ve K (erkek resimli) tipi kağıtları almamaya çalışır. Alınan her el 60 puan ile cezalandırılır.
SON 2 ALMAZ NEDİR? Oyuncular oynanan elin son 2 turunda kağıt almamaya çalışır. Alınan son iki elden her biri 180 puan ile cezalandırılır.
RIFKI ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden Kupa papazını almamaya çalışır. Alınan papaz 320 puan ile cezalandırılır.
KOZ GRUBU NASIL OYNANIR? Oyunun amacı elinize dağıtılan kağıtlara göre o turda mümkün olduğunca çok el kazanmaktır. Masaya atılan kağıtların en büyüğünü süren ya da oynanan seriden kağıdı olmadığı için koz oynayan kişi eli alır. Oyuncular yere direkt olarak koz atamazlar. Koz oynamaya başlamak için oyunculardan herhangi birinin başka bir seriden olan kağıda koz atması gerekir. Eğer masaya koz oynanmışsa ve oyuncunun elinde koz kalmamışsa istediği kağıdı atabilir.