| | İletişim
86 ziyaretçiden ortalama 3 puan
Şu anda
4
kişi King oynuyor!
King Oyna King Nasıl Oynanır? Kingde Ceza Sistemi King İpuçları
şu anda oyun oynayan8.601 kişi
AdiBeNdESaKL : _faruuk_ http://yesiil-fm.tr.gg/ http://yesiil-fm.tr.gg/ http://yesiil-fm.tr.gg/ http://yesiil-fm.tr.gg/ flatin en elit radyosu canlar   -    FERHAT724 : ** Yolunda yol olmaya raziyken yüregim yokluguna yolcu oldu hasretini yuk ederek......   -    FERHAT724 : _DoSTLaR_KeRVaNi__DoSTLaR_KeRVaNi__DoSTLaR_KeRVaNi__DoSTLaR_KeRVaNi__DoSTLaR_KeRVaNi__DoSTLaR_KeRVaNi__DoSTLaR_KeRVaNi_DoSTLaR_KeRVaNi_****   
Salon Adı
Doluluk
Puan Limiti
King Of Freedom
King Of Freedom
Sınırsız, seviyeli, keyifli YASAKSIZ salon.
4/150
0
EHLİKİNGCAFE
EHLİKİNGCAFE
KİNG'E VE OYUNCUYA SAYGI...BİZ BURDAYIZ..YA SİİZ???......İYİ OYUNLAR......
0/150
75000
Rıfkı Defol
0/100
0
King Puan Tablosu
1 . fordmd 6.320
2 . ANADOLUEFES 6.135
3 . pamirpir 5.625
4 . ozan-21 5.315
5 . ROTA-48 4.975
6 . Pantrera 4.965
7 . 3544166 4.805
8 . hatice48 4.255
Kız almaz
0/100
0
Demli Çay
0/100
15000
Kankalar
0/100
3000
Son İki Sevenler
0/100
0
King Kong
0/100
0
MarinaVIP
0/100
30000
Paylaş
King Nasıl Oynanır?
KİNG NASIL OYNANIR, KURALLARI NEDİR? King oyunu iki ana bölüm altında (koz ve ceza) sıra ile seçerek oynanır. Oyunun ceza bölümünde el almaz, kupa almaz, kız almaz, erkek almaz, son iki almaz ve rıfkı almaz başlıkları ile bulunan ayrı amaçları olan eller oynanır. Koz kısmı ise sırası gelenin tercih ettiği koz üzerinden en fazla eli almak esasına dayanarak oynanır. Ceza kısmında başarısız olan her el oyuncu puanından düşülür. Koz bölümünde alınan her el için puan eklenir. Oyunun ilk dört elinde ceza grubundan eller seçilmesi mecburidir. Her oyuncu 2 koz 3 ceza eli seçer. Oyun toplam 20 el sonra biter.
OYUNA NASIL BAŞLAYABİLİRİM? Oyuna başlayabilmek için, masadaki dört kişinin de ‘hazırım’ düğmesine basması yeterli olacaktır.
CEZA GRUBUNDAKİ OYUNLARIN AMACI NEDİR? Ceza bölümündeki oyunların her birinin farklı bir amacı ve ceza puanı vardır.
EL ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden hiç kağıt almamaya çalışır. Alınan her el 50 puan ile cezalandırılır.
KUPA ALMAZ NEDİR? Oyuncular kupa serisi kağıtları almamaya çalışırlar. Alınan her el 50 puan ile cezalandırılır.
KIZ ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden Q (kız resimli) tipi kağıtları almamaya çalışırlar. Alınan her el 100 puan ile cezalandırılır.
ERKEK ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden J ve K (erkek resimli) tipi kağıtları almamaya çalışır. Alınan her el 60 puan ile cezalandırılır.
SON 2 ALMAZ NEDİR? Oyuncular oynanan elin son 2 turunda kağıt almamaya çalışır. Alınan son iki elden her biri 180 puan ile cezalandırılır.
RIFKI ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden Kupa papazını almamaya çalışır. Alınan papaz 320 puan ile cezalandırılır.
KOZ GRUBU NASIL OYNANIR? Oyunun amacı elinize dağıtılan kağıtlara göre o turda mümkün olduğunca çok el kazanmaktır. Masaya atılan kağıtların en büyüğünü süren ya da oynanan seriden kağıdı olmadığı için koz oynayan kişi eli alır. Oyuncular yere direkt olarak koz atamazlar. Koz oynamaya başlamak için oyunculardan herhangi birinin başka bir seriden olan kağıda koz atması gerekir. Eğer masaya koz oynanmışsa ve oyuncunun elinde koz kalmamışsa istediği kağıdı atabilir.